COEN, JOUW MAKELAAR IN
RHEDEN EN OMGEVING

Coen is jouw aangewezen makelaar in Rheden en omgeving! Hij onderscheidt zich van de klassieke garde door zijn nuchterheid, openheid en oprechte interesse in zijn klanten. Daarnaast staat Coen bekend om zijn snelle en informele communicatiestijl. Hij helpt je met alle liefde en plezier aan dat mooie appartement in Velp of die ruime eengezinswoning in Dieren.

Een woning kopen of verkopen in Rheden?

Coen staat je graag bij tijdens de zoektocht naar jouw droomwoning. Maar ook wanneer je je huidige woning wilt verkopen, helpt hij je met alle plezier van begin tot eind. Op het moment dat je enkel een waardebepaling wilt van je huis, ben je eveneens bij Coen aan het juiste adres. Met een waardebepaling van jouw huidige woning weet je voor welke prijs je jouw woning op de markt kan zetten. Daarbij geeft Coen je graag advies over de waarde van de woning die je op het oog hebt. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt. Dus, of je nu een woning wilt verkopen, kopen, of enkel een waardebepaling wilt, Coen staat voor je klaar.

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Wil je op de hoogte blijven van ons nieuwste woningaanbod?

In deze overspannen woningmarkt kan het lastig zijn om een woning te vinden die voldoet aan jouw wensen én nog beschikbaar is. Door je in te schrijven voor ons woningaanbod, ontvang je een mail zodra er nieuwe woningen in de verkoop komen. Zelfs nog voordat deze op Funda staan.

Meer over ons

Achter Coen staat een ambitieus marketingteam. Ons team is gespecialiseerd op het gebied van advertising in de vastgoedsector. Zij zorgen voor een op maat gemaakte marketingstrategie, waardoor we het beste resultaat voor jouw woning behalen. Benieuwd naar het team dat Coen helpt? Klik hier om kennis te maken met ons marketingteam!