KLAAR OM DE
TOP VAN DE MARKT TE BESTORMEN?

Wij geloven dat de makelaardij anders kan. Frisser, innovatiever en laagdrempeliger. Bij Homi franchise krijg jij alle tools om als zelfstandig makelaar succesvol te zijn. Hierdoor kun jij je focussen op hetgeen waar je goed in bent: intakegesprekken met potentiële klanten, taxaties uitvoeren en woningen verkopen. Wij regelen de rest. Van creatieve marketingcampagnes tot aan te koop borden die opvallen. Dit doen we met een team van gedreven professionals in diverse vakgebieden. Dankzij onze succesformule onderscheid je jezelf van jouw concurrenten, focus je je op tevreden klanten én genereer je meer leads. Wij weten precies wat je allemaal moet regelen om succesvol te zijn als makelaar en helpen je hier graag bij.

Wil je starten als zelfstandig makelaar, maar wil je eerst nog wat informatie? Download dan onze gratis brochure waarin we uitleggen hoe jij kan starten als Homi makelaar!

Zelfstandig makelaar worden

DE VOORDELEN VAN FRANCHISE

Snel leads en omzet

Rectangle

Onze bewezen succesformule zorgt ervoor dat je snel online en offline zichtbaarheid krijgt en leads binnenhaalt. Binnen één maand ben je gestart en lopen de eerste campagnes die jou van klanten gaan voorzien. Ben jij al klaar voor een vliegende start?

Begeleiding

Rectangle

Wij begeleiden en helpen je vanaf dag één. Zo is het mogelijk om een dag mee te lopen met een van onze Homi makelaars, zodat je kennis en ervaring opdoet. Ook helpen we je bij het voorbereiden van intakes. We staan altijd voor je klaar als kennisbank en coach.

Merkbekendheid

Rectangle

Als franchisenemer profiteer je van de merk- en naamsbekendheid van Homi. Wij hebben namelijk al een naam opgebouwd in de woningmarkt. En omdat jij als franchisenemer onze huisstijl overneemt, boek je snel herkenbaarheid in jouw regio.

Minder risico

Rectangle

Een onderneming starten is spannend en vraagt vaak een grote investering. Wanneer je je aansluit bij Homi loop je aanzienlijk minder risico. Het vraagt van jou een kleine investering en vervolgens ga je pas afdragen wanneer je verkoopt.

26-1-scaled-e1628532487987-1024x620

Eigen baas, maar je staat er nooit alleen voor

Eigen baas, maar je staat er nooit alleen voor

Wanneer je je aansluit bij Homi ben je eigen baas en ondernemer, maar je staat er absoluut niet alleen voor. Onze collega’s helpen, coachen en ondersteunen je. Samen als team werken we aan ons succes. En ben je even niet bereikbaar? Dan staat onze centrale backoffice voor je klaar om jouw klanten te helpen aan de hand van actuele informatie uit onze systemen.

WAT JE VAN ONS KUNT VERWACHTEN

Marketing

Rectangle

Als Homi makelaar ben je direct onderdeel van een krachtig merk. Onderscheidend, herkenbaar en consistent. Zo geniet je mee van de naamsbekendheid en succesformule van Homi. We verzorgen effectieve marketingcampagnes zodat we jouw online zichtbaarheid vergroten, waardoor je meer leads genereert. Daarbij creëren we unieke content voor op jouw social media kanalen.

Ondersteuning

Rectangle

Het Homi hoofdkantoor staat als een huis. We regelen de juiste tools en systemen zodat jij je focust op klanten blij maken. En naast alle sales, marketing en operationele ondersteuning adviseert een ervaren accountant en huisadvocaat jou bedrijfsmatig, financieel, fiscaal en juridisch. Zo zorgen we ervoor dat onze succesformule ook bij jou voor een optimaal resultaat zorgt.

Academy

Rectangle

We investeren in jou om het beste uit jezelf te halen. Je staat direct in contact met ons netwerk van Homi makelaars. Samen groeien en elkaar versterken en ondersteunen staat bij ons centraal. Deze ondersteuning en begeleiding, ook vanuit het hoofdkantoor, zorgt ervoor dat je vanaf dag één concurreert met de gevestigde namen in jouw werkgebied.

Binnen één maand starten als Homi makelaar

Binnen één maand starten als Homi makelaar

Dankzij ons kant-en-klare concept zorgen we ervoor dat je binnen één maand alles in huis hebt en kan starten als Homi makelaar. Ons marketingteam zorgt voor de juiste materialen, waardoor je meteen goed begint. Daarbij bieden we naast de opleiding tot makelaar trainingen en workshops aan. Deze zijn op het gebied van sales & verkooptechnieken, marketing, succesvol ondernemen en social media. Zo blijf je je ontwikkelen en sta je sterk in je schoenen binnen jouw vakgebied.

Zelfstandig makelaar worden