JE WONING VERKOPEN MET HOMI

Jouw woning verkopen doe je niet elke dag. Daarom hechten wij veel waarde aan jouw wensen en ideeën. Ook als je twijfels hebt of graag ergens advies over wilt, staan wij voor je klaar. Wij ontzorgen je van begin tot eind zodat jij met een gerust hart jouw woning te koop zet. We komen graag bij je langs om jouw wensen te bespreken. Tijdens een kennismakingsgesprek geven we je gratis verkoopadvies en beantwoorden we al jouw vragen.

Wij ontzorgen je van A tot Z

Het inschakelen van een verkoopmakelaar kent meerdere voordelen. Wij staan voor je klaar om je van A tot Z te helpen en begeleiden tijdens de verkoop van jouw woning. Jij kan rustig achterover leunen terwijl wij de rest doen. Klinkt best goed, al zeggen we het zelf.

Elk huis is uniek en elke klant heeft zijn of haar eigen wensen omtrent de verkoop. Dat weten wij als geen ander. Dit is dan ook de reden dat we voor elke verkoop een specifiek ‘plan op maat’ maken. Door onze slimme inzet van digitale middelen en data gedreven werkwijze hebben wij het beste bereik en verkopen we woningen bovengemiddeld snel én onder de beste voorwaarden.

DE VOORDELEN VAN EEN HOMI VERKOOPMAKELAAR

Sneller verkopen

Rectangle

Foto’s maken, de woning inmeten, de prijs bepalen en bezichtigingen inplannen. Dit zijn slechts een paar zaken die moeten gebeuren wanneer je een huis wilt verkopen. Onze makelaars hebben dit al vaker gedaan en zorgen ervoor dat jouw woning de aandacht krijgt die het verdient én snel en succesvol verkocht wordt.

De beste deal

Rectangle

Wij hebben een groot bereik. Niet alleen door onze eigen achterban van (online) volgers en woningzoekenden, maar eveneens door ons netwerk aan collega’s. Hierdoor komt jouw woning bij een veel grotere groep onder de aandacht. Meer bereik resulteert weer in meer potentiële kopers, meer biedingen én een hogere verkoopprijs.

Geen stress of zorgen

Rectangle

Dit is waarschijnlijk de meest fijne reden: je kan alles aan ons overlaten! Geen stress of kopzorgen, want wij ontzorgen je van begin tot eind. We luisteren naar jouw wensen en nemen je mee tijdens het gehele verkooptraject. Je kunt ons 24/7 bereiken via mail, app of telefoon en beantwoorden graag al jouw vragen.

Nog vragen over het verkopen van jouw woning?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij plannen graag een afspraak met je in om al jouw vragen te beantwoorden. Dit kost je helemaal niks. Oké, alleen een kopje koffie dan.

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN