THIJS, JOUW MAKELAAR IN
DE LANGSTRAAT EN OMGEVING

Thijs is jouw makelaar in De Langstraat en omgeving. Na een carrière in de IT-wereld besloot Thijs om het roer om te gooien. Hij wist namelijk al een tijdje dat hij de makelaardij in wilde. Hij liet er geen gras over groeien en zorgde voor de juiste papieren en ging stage lopen bij gevestigde makelaars. Thijs heeft zich ontpopt tot een heuse Homi-makelaar en is vol enthousiasme in De Langstraat gestart! Thijs is geen onbekende in de omgeving en laat regelmatig zijn gezicht zien bij verschillende verenigingen. Hij begrijpt dan ook maar al te goed dat mensen graag een woning bemachtigen in de Langstraat.

DSC07920

Een woning kopen, verkopen of verhuren in De Langstraat?

Of je nu een woning wilt kopen, of je huidige woning wilt verkopen of verhuren: Thijs begeleidt je van A tot Z. Hij helpt je graag aan die ene parel aan de bosrand van de duinen. Misschien zoek je juist een appartement in de Vesting? Of wil je jouw huis met uitzicht verkopen en inruilen voor een duurzame twee-onder-een-kap woning in je favoriete wijk? Wat je wensen ook zijn, Thijs staat voor je klaar. Ook wanneer je enkel een gratis waardebepaling wilt, voert hij deze met alle plezier voor je uit.

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Wil je op de hoogte blijven van ons nieuwste woningaanbod?

In deze overspannen woningmarkt kan het lastig zijn om een woning te vinden die voldoet aan jouw wensen én nog beschikbaar is. Door je in te schrijven voor ons woningaanbod, ontvang je een mail zodra er nieuwe woningen in de verkoop komen. Zelfs nog voordat deze op Funda staan.

Meer over ons

Achter Thijs staat een ambitieus marketingteam. Ons team is gespecialiseerd op het gebied van advertising in de vastgoedsector. Zij zorgen voor een op maat gemaakte marketingstrategie, waardoor we het beste resultaat voor jouw woning behalen. Benieuwd naar het team dat Thijs helpt? Klik hier om kennis te maken met ons marketingteam!