WIJ STAAN VOOR JE KLAAR,
VAN BEGIN TOT EIND

Van een waardebepaling voor jouw woning die je wilt verkopen tot het vinden van de juiste huurder voor jouw pand: wij regelen het allemaal. Wij staan van begin tot eind voor je klaar, wat je vraag ook is. Het is tijd voor de nieuwe generatie makelaars. Maak kennis met Homi!

Verkoop

Rectangle

Wanneer je jouw huis gaat verkopen, wil je natuurlijk de beste prijs en voorwaarden. Wij helpen je daar graag bij. Ons team zorgt voor de beste presentatie en zichtbaarheid van jouw woning zodat we het maximale eruit halen.

Aankoop

Rectangle

Wij staan je graag bij als jouw aankoopmakelaar. Het vinden van jouw droomhuis is uitdagende zoektocht. Met ons als jouw aankoopmakelaar heb jij een streepje voor. Daarbij helpen wij je bij het gehele proces.

Verhuur

Rectangle

Of je nu een woning wilt huren, of juist wilt verhuren: er is niks fijner dan een makelaar die helemaal thuis is in de regio. Dankzij ons team van lokale makelaars en experts vinden we gegarandeerd de beste huurder voor jouw pand.

Waardebepaling

Ben je er nog niet aan uit of dat je wilt verhuizen? Dan biedt het uitvoeren van een gratis waardebepaling de ideale uitkomst. Met een waardebepaling kom je er namelijk achter hoe jouw woning in de markt ligt. Zo weet je meteen of dat verhuizen interessant voor jou is.

Taxatie

Een taxatie daarentegen is een gedetailleerd verslag. Zie het als een verdieping op de gratis waardebepaling. Het grote verschil hierin is dat een taxatie een erkend rapport is, en een waardebepaling niet. Daarnaast heb je een taxatierapport nodig wanneer je een hypotheek wilt aanvragen voor een woning.