EEN GOEDE HUURDER VINDEN,
LAAT DAT MAAR AAN ONS OVER

Heb jij een woning in je bezit die je wilt verhuren? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte huurder. Onze Homi makelaar neemt met alle liefde het werk uit handen, zodat jij nergens meer omkijken naar hebt. Het enige wat jij straks nog hoeft te doen, is het tekenen van de huurovereenkomst.

DE VOORDELEN VAN EEN HOMI VERHUURMAKELAAR

Screening van huurders

Rectangle

Jouw huurpand wil je wel in goede handen achterlaten. Daarom wil je een betrouwbare huurder vinden. Wij screenen potentiële huurders voor je. Denk hierbij aan het controleren van loonstroken en een check bij de werkgever.

Bezichtigingen

Rectangle

Wanneer we door een goede campagne strategie de juiste doelgroep hebben bereikt en potentiële huurders hebben gevonden, is het tijd voor de bezichtigingen. Deze nemen wij op ons. Hier hoef jij dus niks voor te regelen.

Huurovereenkomst

Rectangle

Heb je jouw huurder gekozen? Dan stellen wij in overleg met jou een huurovereenkomst op. Alle administratie omtrent het verhuren nemen wij op ons. Wanneer alles doorgenomen en akkoord is, is het tijd om te tekenen. Gefeliciteerd verhuurder en huurder!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Een verhuurmakelaar kan je inschakelen van begin tot eind of alleen tijdens een deel van het traject. Wat jouw wensen ook zijn, we staan graag aan je zijde. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek.

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN