ENTHOUSIASTE VAKIDIOTEN MET EEN PASSIE VOOR VASTGOED

Wij zijn Homi. De nieuwe generatie makelaars met een passie voor de woningmarkt. En oog voor de maatschappij. Wij vinden dat het anders kan en anders moet. Daarom staat de klant bij ons centraal. We vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt bij ons. Deze sterke focus heeft ervoor gezorgd dat wij 3 beloftes hebben opgesteld. Voor jou, onze klant. Dit is dan ook wat je van ons kan verwachten:

Persoonlijk

Rectangle

Wij vinden het belangrijk dat klanten zich thuis voelen bij ons. Je huis (ver)kopen doe je niet dagelijks en wij snappen als geen ander dat dit een spannende periode voor je is. Daarom willen we samen met jou, in goed vertrouwen, op een laagdrempelige manier samenwerken. Elke klant is uniek en heeft zijn eigen verhaal en wensen. Door naar jou te luisteren en onze werkwijze hierop aan te passen, zorgen we voor een persoonlijk plan op maat. Zie ons als jouw ‘homie op het gebied van makelaardij en alle zaken daaromheen.

De beste deal

Rectangle

Homi heeft een team aan marketingspecialisten die ervoor zorgen dat jouw woning onder de aandacht komt bij elke potentiële koper. We gaan doelgericht te werk door middel van onder andere doelgroepbepaling. Hierdoor realiseren we een gericht aantal écht geïnteresseerde kopers. Door deze slimme inzet van digitale middelen en onze data gedreven werkwijze, hebben we het beste bereik en verkopen we woningen bovengemiddeld snel én onder de beste voorwaarden.

Eerlijk

Rectangle

Wij verkopen de woning vanuit jouw belang én die van een gezondere woningmarkt. Bij Homi doorbreken we de vicieuze cirkel en creëren we positieve impulsen die gelijke kansen bevorderen. Voor jou, voor een koper en voor de maatschappij. We gaan voor de beste prijs, maar niet tegen iedere prijs. Samen met jou stimuleren we de doorstroom in de woningmarkt. Omdat we geloven dat jij je pas écht thuis voelt, als een ander óók die kans krijgt.

DE CIJFERS LIEGEN ER NIET OM

Rectangle
Rectangle

1.631

tevreden klanten

783

verkochte woningen

83%

boven vraagprijs verkocht

9

klanttevredenheidsscore

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Van het zoeken naar de geschikte huurder voor jouw pand tot het vinden van jouw nieuwe droomhuis. We doen het allemaal. Dus, wil jij graag jouw woning verkopen of verhuren, of ben je op zoek naar jouw droomwoning? Wij helpen je met alle liefde en plezier. Ook als je er nog niet aan uit bent en nog vragen hebt. We staan je graag te woord tijdens een kennismakingsgesprek. Dit kost je overigens helemaal niks. Behalve een kopje koffie dan.

MAAK KENNIS MET HET MARKETINGTEAM

Coen

ONZE EERSTE HOMI

Loreen

CONTENT EN SOCIAL MEDIA EINDBAAS

Collin

BRANDMARKETEER

ONZE EERSTE HOMI

Coen

Homi is geboren uit het creatieve brein van deze man. Hij keek naar de makelaardij en dacht: dit moet anders. Het is tijd voor een nieuwe generatie makelaars die klanten van begin tot eind ondersteunen en helpen bij het aan-en verkopen van woningen. Want jouw thuis is je meest kostbare bezit!

CONTENT EN SOCIAL MEDIA EINDBAAS

Loreen

Loreen verzorgt de content. Ze houdt zich bezig met het schrijven van teksten, het opstellen van marketingcampagnes en het analyseren en verbeteren van onder andere de website. Ook zorgt ze voor de social content.

BRANDMARKETEER

Collin

Collin houdt zich bezig met het verbeteren en het uitbreiden van het merk Homi. Hij is verantwoordelijk voor de marktpositie, bedenkt en begeleidt de marketingcampagnes en stuurt ons team aan.