MARCO, JOUW MAKELAAR IN
TWENTE EN OMSTREKEN

Een makelaar die voor de liefde naar Enschede verhuisde en nu ook verliefd is op de regio. Dat is Marco! Een positieve en enthousiaste makelaar die tijdens de aan-of verkoop van jouw woning eventuele zorgen, vragen en spanningen wegneemt. Tel daar ambitie, ondernemerschap en ervaring bij op en je hebt de perfecte match.

437A8065-Edit

Een woning kopen of verkopen in Twente?

Marco is jouw enthousiaste makelaar in Twente en omstreken! Hij helpt je graag bij de aankoop van jouw nieuwe droomwoning en bij het verkopen van je huidige woning. Marco is altijd als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod, waardoor hij zo jouw kansen op de woningmarkt vergroot. En voor het verkopen van jouw woning zorgt hij voor de beste presentatie en zichtbaarheid van jouw woning. Het resultaat? Hij verkoopt jouw woning zo voor de beste prijs én onder de beste voorwaarden. Wat je wensen ook zijn, Marco begeleidt je van A tot Z.

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Wil je op de hoogte blijven van ons nieuwste woningaanbod?

In deze overspannen woningmarkt kan het lastig zijn om een woning te vinden die voldoet aan jouw wensen én nog beschikbaar is. Door je in te schrijven voor ons woningaanbod, ontvang je een mail zodra er nieuwe woningen in de verkoop komen. Zelfs nog voordat deze op Funda staan.

Meer over ons

Achter Marco staat een ambitieus marketingteam. Ons team is gespecialiseerd op het gebied van advertising in de vastgoedsector. Zij zorgen voor een op maat gemaakte marketingstrategie, waardoor we het beste resultaat voor jouw woning behalen. Benieuwd naar het team dat Marco helpt? Klik hier om kennis te maken met ons marketingteam!