DIEUWERTJE, JOUW MAKELAAR IN
ETTEN-LEUR EN OMSTREKEN

Dieuwertje staat voor je klaar in Etten-Leur en omstreken. Deze enthousiaste en energieke makelaar weet precies wat er in de regio speelt. Ze helpt jou graag aan dat mooie appartement middenin het centrum, die ruime gezinswoning in een kindvriendelijke wijk of een nieuwbouwwoning in Schoenmakershoek. Wat je wensen ook zijn: Dieuwertje helpt je met alle liefde en plezier.

Een onbekende in de vastgoedwereld is Dieuwertje zeker weten niet. Ze heeft al 11 jaar ervaring in het vastgoed. Dieuwertje heeft eerst jarenlang in Breda en omstreken gewerkt. Als echte Brabander begrijpt ze maar al te goed waarom mensen een woning willen kopen in Etten-Leur!

38_a

Een woning kopen, verkopen of verhuren in Etten-Leur?

Dieuwertje helpt jou graag aan jouw droomwoning in Etten-Leur. Maar staat jouw droomhuis bijvoorbeeld in Oudenbosch of Sint Willebrord? Ook dan helpt ze je graag. Dieuwertje zet graag haar schouders eronder om jouw droomwoning te vinden of om jouw woning met de beste deal te verkopen. En wat dacht je van het vinden van een geschikte huurder voor jouw pand? Dit zijn allemaal zaken die je aan Dieuwertje kan overlaten. Ze screent potentiële huurders voor je en verzorgt alle administratie omtrent het verhuren voor jou. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen, is het tekenen van de huurovereenkomst. Klinkt goed, toch? Of je nu een woning wilt kopen, of je huidige woning wilt verkopen of verhuren: Dieuwertje helpt je van A tot Z.

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Wil je op de hoogte blijven van ons nieuwste woningaanbod?

In deze overspannen woningmarkt kan het lastig zijn om een woning te vinden die voldoet aan jouw wensen én nog beschikbaar is. Door je in te schrijven voor ons woningaanbod, ontvang je een mail zodra er nieuwe woningen in de verkoop komen. Zelfs nog voordat deze op Funda staan.

Meer over ons

Achter Dieuwertje staat een ambitieus marketingteam. Ons team is gespecialiseerd op het gebied van advertising in de vastgoedsector. Zij zorgen voor een op maat gemaakte marketingstrategie, waardoor we het beste resultaat voor jouw woning behalen. Benieuwd naar het team dat Dieuwertje helpt? Klik hier om kennis te maken met ons marketingteam!