Homi Makelaars

Vaartveld 8a 68 4704 SE

€ 28.000 k.k.

Omschrijving

Ben je op zoek naar een veilige en altijd toegankelijke opslagruimte om jouw goederen of gereedschap in op te slaan? Heb je geen geschikte plek om te klussen? Opslag, ondernemen of klussen, alles is mogelijk in een hoogwaardige nieuwbouw garagebox aan de Vaartveld 8a op industrieterrein Borchwerf I in Roosendaal.

Formaat
De garagebox heeft een oppervlakte van 12m², de totale inhoud van de box is 36m³. De afmetingen zijn 3.75m x 3.25m x 3m (LxBxH). Let op: dit zijn buitenmaten. Deze box heeft een doorrijhoogte van 2.4 meter en is gesitueerd op de eerste verdieping. De ruimte is voorzien van meerdere stroompunten, verlichting en een raam het is ideaal om als werkruimte of werkplek te gebruiken.

De garagebox op de de eerste verdieping is uitstekend bereikbaar middels een trap en zware spullen stuur je eenvoudig met een zeer ruime goederenlift naar boven. De lift heeft een oppervlakte van bijna 5m² en een draagkracht van 2000 kg. Deze box heeft een eigen elektrameter, is 24/7 toegankelijk met sleutel en keytag.

Veilgheid
Het garagepark is voorzien van Borg-2 Certificering beveiliging met onder andere: hekwerk met stroomschokbeveiliging, 24/7 camerabewaking, inbraak- en brandbeveiliging per garagebox en aangesloten op een meldkamer en elektronische toegang doormiddel van een keytag. Daarnaast is het park in de avond goed verlicht en een parkbeheerder die altijd een oogje in het zeil houdt.

Multifunctioneel
De multifunctionele garagebox is te gebruiken als opslagruimte, werkplek, klusruimte of hobbyruimte. Ideaal voor onder andere. klussers, schilders, timmermannen, meubelmakers, hoveniers, horeca-ondernemers en webshop eigenaren. Daarnaast heeft de garagebox in Roosendaal een eigen brievenbus met postadres om de zakelijke post scheiden van de persoonlijke. Het terrein is voorzien van een gemeenschappelijke sanitaire ruimte, goederenlift en zonnepanelen.

Locatie
Het betreft een multifunctionele garagebox dichtbij de snelweg. De locatie ligt ten noorden van het centrum en op een steenworp afstand van de A17 (richting Rotterdam en Antwerpen). Ook de A58 (richting Bergen op Zoom en Breda) ligt zeer dichtbij. De bereikbaarheid van het park is dan ook uitstekend.
Interesse? Neem contact op!

Samenvatting
Locatie: Vaartveld 8a 68 te Roosendaal, bedrijventerrein Borchwerf I.
Afmetingen: 3.75m x 3.25m x 3m (LxBxH). Let op: dit zijn buitenmaten.
Oppervlakte van 12m², de totale inhoud van de box is 36m³
Etage: 1e verdieping
Soort bouw: Nieuwbouw
VVE bijdrage: €25,23 per maand
Deze box staat op een Borg-2 Certificering beveiligd industrieterrein. Voorzien van onder andere 24/7 camerabewaking, inbraak- en brandbeveiliging per garagebox, elektronisch hekwerk en toegangspoort met keytag. Het terrein is voorzien van een gemeenschappelijke sanitaire ruimte, goederenlift en zonnepanelen.
Deze box heeft een raam, meerdere stroompunten, een eigen elektrameter, verlichting, is 24/7 toegankelijk met sleutel en keytag en heeft een eigen brievenbus met adres. Ideaal voor ondernemers en/of klussers.

Plan een bezichtiging in

Bezichtigingformulier - C&R Makelaars
Meerkeuze

Overdracht

Status
Beschikbaar

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppverlakte
12
Inhoud
0