Homi Makelaars

Het is nu even bitter, maar hier alvast iets zoets...

Helaas is jouw bod niet geselecteerd door de verkoper. Graag helpen wij jou om je kansen op de woningmarkt te vergroten! Hiervoor hebben we een aantal tips;

1. Schrijf je in als woningzoekende: Inschrijven bij een woningzoekende bestand van makelaars kan je toegang geven tot exclusieve woningen en vroegtijdige informatie over nieuwe woningen. Dit kan je een voorsprong geven bij het vinden van de juiste woning. 

2. Volg onze sociale media kanalen: Volg onze Facebook en Instagram pagina en ben als eerste op de hoogte van het nieuwste woningaanbod.

3. Overweeg een aankoopmakelaar: Schakel ons in als aankoopmakelaar als waardevolle partner in je zoektocht naar een woning. Wij hebben toegang tot informatie over huizen die niet openbaar beschikbaar zijn en kunnen je adviseren over prijsstelling, onderhandelingen en andere aspecten van het koopproces. Wij kunnen je helpen om beter voorbereid te zijn en succesvoller te zijn in het kopen van een woning.

4. Blijf geduldig en flexibel: De woningmarkt kan grillig zijn, en het kan even duren voordat je de perfecte woning vindt. Blijf geduldig en flexibel in je zoektocht, en laat je niet ontmoedigen door afwijzingen. Het juiste huis komt uiteindelijk wel op je pad.

Gratis woonwaarde check