Homi Makelaars

Engstraat 3 5256 BD

€ 295.000 k.k.

Omschrijving

‘Op een mooie locatie in het gezellige vestingstadje Heusden, staat een sfeervolle tussenwoning. Wonen en werken op loopafstand van de gezellige Vismarkt, met de natuur en de Maas om de hoek’.

Voel je thuis
Ben jij op zoek naar een bijzondere plek waar je kunt wonen en werken? Dan is deze unieke woning met woon- en winkelbestemming (centrum) op de begane grond wellicht echt iets voor jouw.

In het centrum van het pittoreske Heusden, bieden we deze winkel met bovenwoning aan. Je kan wel zeggen; ‘op de best denkbare plek voor een winkel in Heusden’, precies tussen de gezellige terrasjes van de Vismarkt en de auto-fietsvrije Engstraat met gezellige winkeltjes. Door de brede gevel en dito etalage, is dit een bijzonder geschikte plek voor een winkel of galerie. Ook zo enthousiast geworden? Neem snel contact met ons op!

Welkom
Dit is Heusden op zijn best. Verrassende doorkijkjes, mooie straatjes, eeuwenoude geveltjes en veel bedrijvigheid door de aantrekkingskracht van ‘misschien wel het mooiste vestingstadje van Nederland’.

Het pand heeft een 6 meter brede voorgevel, waardoor veel licht naar binnen valt. Centraal in de gevel is de voordeur die je meteen in de winkel laat uitkomen. Deze is voorzien van een eikenhouten vloer, waaronder de origineel plavuizen nog aanwezig zijn. Aan de achterkant is een magazijn/ kantoor, waar zich ook het toilet bevind.

Wonen en koken
Op de eerste verdieping tref je een woonkamer die nu is ingericht als kantoor en een eenvoudige keuken. Ook op deze verdieping komt het (zon)licht je tegemoet door de grote raampartij.

Slapen, dromen en douchen
Op de zolderverdieping is een slaapkamer en een eenvoudige badkamer. Door de sporenkap, de schuine daken en de open nok is dit een heel sfeervolle ruimte. Niet groot, maar wel met veel mogelijkheden. Door de dakkapel en een tweetal Velux ramen is ook hier voldoende licht.

Binnenplaats met privacy
Vanuit het magazijn heb je je ook toegang tot de knusse, omsloten achtertuin/binnenplaats met veel privacy. Dit is een heerlijke plek om na een dag werken de dag af te sluiten met een gezellig borrel met vrienden of de gezellige buren.

Wat je verder nog moet weten:
– Winkel én woonbestemming
– In het centrum van Heusden
– Charmante winkel met heerlijk brede etalage
– Veel authentieke details (Architect A. Peetoom)

Plan een bezichtiging in

Bezichtigingformulier - Homi de Langstraat
Meerkeuze

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Soort huis
Eengezinswoning
Bouwjaar
Tot 1906

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakte
73
Perceeloppverlakte
48
Inhoud
260

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1

Vergelijkbare woningen