Homi Makelaars

Nieuwstraat 44 3762 TR

€ 560.000 k.k.

Omschrijving

Vrijstaand, sfeervol en instapklaar! Dat is zonder meer de juiste omschrijving van deze charmante en zeer goed onderhouden jaren ’20 woning in ’t Hart van Soest. De gloednieuwe keuken, de ruime woonkamer met eetgedeelte, de drie slaapkamers en de fantastische aparte multifunctionele ruimte, zorgen voor optimaal woongenot. Door het hele huis vind je een zee van licht, waardoor het groen van de tuin rondom, automatisch bij de woning wordt betrokken. Anders dan de gestelde woonoppervlakte doet vermoeden, voelt de woning verrassend ruim aan en is er slim omgegaan met de indeling. Dus ook als je zoektocht gericht is op wat meer vierkante meters, is deze woning zeker een bezichtiging waard!

Begane grond
Via de oprit met plaats voor 2 auto’s, bereik je de entree. De gezellige hal, met daaronder een kelder op stahoogte, de garderobe en een ruim modern toilet, leiden je naar de woonkamer.
De woonkamer kenmerkt zich door veel raampartijen en een mooie doorleefde houten vloer. Hier is genoeg ruimte voor een comfortabele zithoek. De L-vorm naar de zijkant van het huis creëert een mooi eetgedeelte met plaats voor een grote eettafel. Vanuit iedere hoek heb je weer ander zicht op de omliggende groene tuin.

Aansluitend aan de woonkamer vind je de gloednieuwe keuken uit 2022 (KVIK) in lichte kleurstelling en voorzien van een AEG inductieplaat met inbouwafzuigsysteem, een pyrolyse oven, vaatwasser en veel opbergruimte. Een waar genot voor de kookliefhebber. De keukendeur biedt toegang tot de zonnige zij-tuin. De aangrenzende bijkeuken, met was- en droogopstelling, zorgt voor extra bergruimte en spullen die je liever niet in het zicht hebt. Super praktisch!

1e Verdieping
Op de eerste verdieping drie ruime slaapkamers, waarvan 2 voorzien van een grote (kunststof) dakkapel, hetgeen veel licht en extra ruimte geeft. Ook in de master bed-room, met diverse inbouwkasten en authentieke balken, proef je weer die knusse jaren ’20 sfeer, maar dan in een modern jasje.

De ruime badkamer met bad-douche combinatie, toilet en wastafelmeubel is voorzien van originele oudhollandse witjes en heeft alles wat je nodig hebt. Ook hier weer een raam, voor natuurlijke ventilatie.

Zolder
Een losse trap biedt toegang tot de ruime bergzolder. Ideaal voor alle spullen die je niet dagelijks gebruikt.

Multifunctionele ruimte
De verrassing van dit heerlijke huis is de multifunctionele separate ruimte, naast het huis, grotendeels voorzien van glas. Deze werk-, hobby-, of speelruimte is volledig geïsoleerd en heeft goed zicht op de grote raampartij van het eetgedeelte, zodat er toch verbinding is met de woning zelf.

Achter de werkruimte nog een grote schuur, voor fietsen, gereedschap en tuinmeubilair. Ook deze is volledig geïsoleerd en biedt veel ruimte voor opbergen en klussen.

Tuin
In de sfeervolle omliggende tuin is er altijd wel zon te vinden. De beschutte zijtuin, biedt een heerlijke plek om samen te komen met vrienden en familie. Op het terras genoeg ruimte voor een grote tafel en niet te vergeten de BBQ! De variatie aan bloemen en planten, geven vanaf het voorjaar een kleurrijk geheel.

Omdat de woning op een hoek ligt, kijk je vrijuit de omliggende straten in, wat een ruimtelijk gevoel geeft. De wijk ’t Hart is zeer centraal gelegen. Scholen, winkels en het openbaar vervoer bevinden zich op 5 minuten lopen of fietsen. Daarnaast liggen Paleis Soestdijk, het Baarnse bos en landgoed Pijnenburg op steenworp afstand. De uitvalswegen naar Amsterdam, Utrecht en Amersfoort zijn ook snel te bereiken. Kortom, deze woning wil je gewoon niet missen!

De woning beschikt over een recent energielabel F. Ondanks dat zit het gasverbruik van deze woning onder het verruimde prijsplafond. Indien gewenst is de woning met relatief kleine aanpassingen gemakkelijk te verduurzamen.

Bijzonderheden
• Sfeervolle, vrijstaande en instapklare woning met multifunctioneel bijgebouw
• Authentieke details in een modern jasje
• Mogelijkheid om vanuit huis te werken
• Centraal gelegen, nabij uitvalswegen, scholen, openbaar vervoer, winkels en bos
• Rustige, kindvriendelijke omgeving
• Gehele woning is v.v. dubbelglas HR++
• Kelder en zolder met veel bergruimte
• Gloednieuwe moderne keuken, met aansluitend een bijkeuken
• Nieuwe groepenkast
• Vaillant C.V. ketel 2017
• Sfeervolle tuin en eigen oprit met parkeergelegenheid voor 2 auto’s

Plan een bezichtiging in

Bezichtigingformulier - Homi Makelaardij Roosendaal en Etten-Leur
Meerkeuze

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Soort huis
Eengezinswoning
Bouwjaar
Vanaf 1906 t/m 1930

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakte
94
Perceeloppverlakte
215
Inhoud
331

Energie

Label
F
Geldig tot
25 november 2032

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1

Vergelijkbare woningen