Homi Makelaars

Pinksterbloemstraat 12 7531 XX

€ 269.000 k.k.

Omschrijving

Ben jij opzoek naar een ruime 2 kapper met een heleboel potentie? Deze hebben wij in de verkoop! Deze woning is levensloopbestendig en heeft vier slaapkamers waarvan één op de begane grond, multifunctionele ruimte, twee badkamers en een heerlijke achtertuin met veel privacy. Jij woont op 10 minuten fietsafstand van de binnenstad van Enschede. Op een steenworp afstand van winkelcentrum Stokhorst. Wandelend sta je met een paar tellen bij de basisschool of het sportpark. Is dit precies wat jij zoekt? Plan dan snel een bezichtiging bij ons in!

Entree
Parkeer de auto op een van de parkeerplekken voor de woning en loop naar de overdekte voordeur. De woning wordt gescheiden door een extra grasveld en ligt dus verder van de straat dan je normaal ziet. Welkom in de hal! De hal geeft toegang tot het toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping en de deur naar de woonkamer en keuken. Laten we doorlopen naar de woonkamer!

Wonen en koken
Kom binnen en laat je creativiteit op de vrije loop. De openhaard is het hart van de woonkamer, die staat voor avonden boordevol gezelligheid. De woonkamer is voorzien van een houtenvloer en strakke wanden. Hier kan je net als de vorige bewoner twee leuke zitplekjes creëren. Zullen we een kijkje nemen in de keuken? De keuken is voorzien van 4-pits gasfornuis met oven en afzuiging. Een leuk detail van de keuken is het kijkraampje, hierdoor kan je kokkerellen en kletsen met de gasten in de woonkamer! Achter de keuken bevindt zich de eetkamer, hier kan die gewilde ronde eettafel perfect staan. In de zomer sla je de tuindeur open en geniet je van de rust terwijl je de dag doorspreekt aan tafel. Achter de eetkamer bevindt zich de eerste badkamer en slaapkamer. De badkamer is voorzien van een douche met douchebezitting, toilet met toiletbeugel, wastafel met badmeubel. Kortom: alles wat je nodig hebt om de dag goed te beginnen!

Slapen dromen en douche
Via de trapopgang in de hal zijn we aangekomen op de eerste verdieping. Twee slaapkamers, een multifunctionele ruimte en de tweede badkamer vindt je hier. De drie slaapkamers zijn ruim en beschikken over veel lichtinval. Wil jij een thuiskantoor of een hobbykamer? De multifunctionele ruimte kan ingericht worden naar jouw wensen! De tweede badkamer is voorzien van wastafel met badmeubel en douche. Voor nog wat extra opbergruimte is er een vliering aanwezig, ideaal!

Tuinieren, genieten en zonnen
Zullen we beginnen met de topper van deze tuin? Dat is het gezellige tuinhuis, hier kom je om drankje te doen met vrienden of om de dag te beginnen met een kop koffie en de krant. De achtertuin beschikt over bestrating, gras, vijver en veel beplanting. Laten we genieten van al het moois dat deze tuin te bieden heeft!

Bijzonderheden:
*Bouwjaar 1954 *Sinds 1954 bewoont door dezelfde eigenaar *Woonoppervlakte ..m2 *Levensloopbestendige 2 kapper *Twee badkamers *Drie slaapkamers *Overkapping in achtertuin *Gelegen in een zeer prettige buurt *Woning biedt je volop kans te moderniseren

Plan een bezichtiging in

Bezichtigingformulier - Homi Makelaardij Roosendaal en Etten-Leur
Meerkeuze

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Soort huis
Eengezinswoning

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakte
105
Perceeloppverlakte
259
Inhoud
450

Energie

Label
F
Geldig tot
29 maart 2033

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2

Vergelijkbare woningen