ELINE, JOUW MAKELAAR IN
SOEST EN OMGEVING

In Soest en Amersfoort staat enthousiaste makelaar Eline voor je klaar. Open- en eerlijkheid staat bij haar centraal. Ze vindt het belangrijk om eerlijk om tafel te gaan met haar klanten. En dit is nu precies wat haar zo’n goede makelaar maakt. Door te luisteren en zich in te leven in een ander, achterhaalt ze alle wensen en eisen van haar klanten. Zo haalt ze het maximale resultaat eruit. Of je nu je woning wilt verkopen, of op zoek bent naar jouw nieuwe droomwoning.

De aan- of verkoop van een woning kent een emotioneel proces, iets wat nog wel eens vergeten wordt binnen de makelaardij. Juist hierin maakt Eline het verschil. Bij Eline gaat het niet om de stenen, maar om het verhaal achter de mens en hun bijbehorende wensen. En dat is belangrijk. Dit zorgt ervoor dat zij het aan- of verkooptraject goed begeleidt.

foto door: www.collin.pictures

Je huis verkopen in Soest?

Eline zet zich graag in om je huidige woning voor de beste deal te verkopen. Ze weet als geen ander dat elk huis uniek is en dat iedereen zijn eigen wensen heeft omtrent de verkoop. Hierdoor maakt ze voor elke verkoop een persoonlijk plan op maat. Dit plan zorgt ervoor dat jouw woning de zichtbaarheid krijgt die het nodig heeft, waardoor de woning bovengemiddeld snel verkocht wordt.

Gratis waardebepaling voor jouw woning

Voor een gratis waardebepaling ben je bij Eline eveneens aan het juiste adres. Een waardebepaling is ontzettend handig wanneer je nog niet weet of dat je wilt verhuizen. Met een waardebepaling weet je precies hoe jouw woning in de markt ligt. Naast een onderbouwd advies over de marktwaarde, geeft Eline je inzicht over onder andere de concurrentie, de woningmarkt en de te verwachten tijd die nodig is om je woning te verkopen.

4

Jouw droomwoning kopen in Soest

Eline helpt jou met alle liefde en plezier aan jouw nieuwe droomwoning. Ze heeft kennis van de regio. Of de wijk ’t Hart-Soestdijk nu je voorkeur heeft of het gezellige dorp Soesterberg: met haar kennis van de regio weet ze gegarandeerd jouw droomhuis te vinden.

Verhuizen naar het kindvriendelijke ’t Hart-Soestdijk?

‘t Hart-Soestdijk ligt aan de noordzijde van Soest, tegen het gezellige Baarn aan en vlakbij Paleis Soestdijk. Deze wijk kenmerkt zich onder andere door haar statige woningen in de koninklijke straten met plantsoenen. De wijk staat bekend om haar huizen uit de jaren ’20 tot ’60. Dit zijn voornamelijk vrijstaande woningen, 2-onder-1-kappers, eengezinswoningen en lage flats. Verder vind je het winkelgebied Van Weedestraat en diverse restaurants dichtbij. Deze afwisselende wijk telt 4 basisscholen en 1 voortgezet onderwijs. Verder vind je het winkelgebied Van Weedestraat en diverse restaurants dichtbij.

kindvriendelijke wijk 't Hart-Soestdijk

De Eng: wonen in het hart van Soest

Woon je in De Eng? Dan woon je in het hart van Soest. Deze multiculturele wijk heeft een mix van drukke en rustige straten. In deze buurt vind je veel verschillende woningen. Er zijn vrijstaande huizen, 2-onder-1-kapwoningen, eengezinswoningen, flats en monumentale boerderijen. Het is een levendige wijk met veel voorzieningen in de buurt. Zo is er een supermarkt, een station, een basisschool en er zijn diverse restaurants. De Eng staat bekend om haar eeuwenoude akkerbouw- en wandelgebied De Eng, dat van grote cultuur-historische betekenis is voor de identiteit van Soest. Een prachtig gebied om te wandelen.

Het bosrijke Soest-Zuid

Wil je het bos in je achtertuin? Dan zit je in Soest-Zuid goed. In Soest Zuid vind je voornamelijk jaren 20 tot en met jaren 60 woningen. Deze lommerrijke wijk ligt aan de zuidkant van Soest en heeft uitvalswegen naar Utrecht en Amersfoort. Het ligt zelfs tegen Amersfoort aan. Soest-Zuid kent verschillende type woningen. Zo zijn er vrijstaande huizen, 2-onder-1-kapwoningen en rijtjeswoningen. Onder de wijk Soest-Zuid vallen de buurten Vlasakkers, De Birkt, Soesterduinen en De Paltz. Het is een veilige en kindvriendelijke wijk waar kinderen heerlijk buiten kunnen spelen.

In deze groene wijk vind je diverse sportverenigingen, 2 basisscholen met buitenschoolse opvang en meerdere kinderdagverblijven. Het bos en de bekende Soesterduinen vormen een prachtig wandelgebied, waardoor je er heerlijk op uit kun gaan. Het station, winkelcentrum Soest-Zuid – met een grote supermarkt – en diverse winkels en restaurants maken de wijk compleet.

Kindvriendelijke wijk Soest Zuid
Nieuwbouwwijk Boerenstreek

Wonen in nieuwbouwwijk Boerenstreek, Soest

De Boerenstreek is een nieuwbouwwijk in Soest welke eind 20e eeuw gebouwd is. Deze kindvriendelijke wijk heeft veel speelgelegenheid en ligt nabij een uitvalsweg naar Baarn en Bilthoven. Daarnaast is deze woonwijk voornamelijk populair onder (jonge) gezinnen.

Het gezellige dorp Soesterberg

Soesterberg is een dorp gelegen tussen Amersfoort, Zeist en Soest en maakt onderdeel uit van de Gemeente Soest. Het dorp bestaat uit de buurten Soesterberg Kom, Soesterberg Noord, Soesterberg Oost en Leusderheide. De groene wijk Soesterberg heeft een diversiteit aan woningen. Je vindt er vrijstaande woningen, 2-onder-1-kapwoningen, eengezinswoningen, flats en nieuw- en bestaande bouw. Het is een erg kindvriendelijke en veilige wijk waar kinderen kunnen buitenspelen.

In dit gezellige dorp vind je 3 basisscholen en een peuterspeelzaal. Ook is er een voetbal- en tennisvereniging. En naast de grote supermarkt die je vindt in Soesterberg, zijn er ook nog een aantal andere winkels en restaurants.

9

Wil je op de hoogte blijven van ons nieuwste woningaanbod?

In deze overspannen woningmarkt kan het lastig zijn om een woning te vinden die voldoet aan jouw wensen én nog beschikbaar is. Door je in te schrijven voor ons woningaanbod, ontvang je een mail zodra er nieuwe woningen in de verkoop komen. Zelfs nog voordat deze op Funda staan.

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Meer weten over ons?

Achter Eline staat een ambitieus marketingteam klaar. Ons team is gespecialiseerd op het gebied van advertising in de vastgoedsector. Zij zorgen voor een op maat gemaakte marketingstrategie, waardoor we het beste resultaat voor jouw woning behalen. Benieuwd naar het team dat Eline helpt?