Homi Makelaars

Burgerhoutsestraat 12a 4701 EL

€ 265.000,- k.k.

Omschrijving

Iedereen kent de ‘oude muziekschool’. Het meest karakteristieke pand van Roosendaal! Vol trots bieden wij een appartement aan de achterzijde op de begane grond te koop aan. Gelegen in het groen aan het prachtige Vrouwenhof park, maar toch midden in het Centrum. Ben jij nieuwsgierig geworden?

Entree
Alleen al wanneer je aan komt lopen bij dit bijzondere pand, valt je mond open. Wat een uitstraling: Het lijkt wel een sprookje! Via de tuin welke is aangelegd in landschapstijl loop je naar de prachtige entree van het pand. De ingang van het appartement bevindt zich aan de zijde van het Vrouwenhofpark.

Wonen & koken
De bestemming van de achterzijde van het gebouw is recent gewijzigd in “wonen”. De ingang van het appartement bevindt zich aan de zijde van het Vrouwenhofpark. Vanuit de entreehal bereik je het toilet en de keuken. De keuken beschikt over een keukenblok en biedt voldoende ruimte om een gezellig eethoek te creëren. Vanuit hier bereik je de hal welke toegang geeft tot 3 ruimtes. De eerste 2 ruimtes kunnen eenvoudig samengevoegd worden tot een royale woonkamer en eventueel kan de wand naar de keuken ook verwijderd worden voor een mooie verbinding tussen de keuken en woonkamer. Alle binnenwanden in het appartement zijn eenvoudig te verwijderen en hebben geen dragende functie. Door de grote raampartijen komt er aangenaam veel licht binnen en vanuit hier heb je een prachtig uitzicht over het Vrouwenhofpark. De achterste ruimte kan opgebouwd worden tot een ruime slaapkamer met inloopkast. Vanuit hier bereik je tevens de badkamer en CV-ruimte. De slaapkamer bevindt zich aan de Noordzijde van het gebouw en aan deze ‘koele kant’ slaap je heerlijk! Het appartement beschikt over een heerlijk privéterras met prachtig uitzicht over het Vrouwenhofpark. Een mooier uitzicht kun je niet hebben en dat zonder dat je het zelf hoeft te onderhouden.

* Unieke locatie in Villa Mariahove, voorheen bekend als de Muziekschool * Midden in het Centrum en toch in het groen * Karakteristieke elementen * Mogelijkheid tot kopen van een parkeerplaats op eigen terrein *

Plan een bezichtiging in

Bezichtigingformulier - C&R Makelaars
Meerkeuze

Overdracht

Koopprijs
€ 265.000,- k.k.
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort appartement
Benedenwoning

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakte
93 m2
Inhoud
459 m3

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1

Vergelijkbare woningen