ELINE, JOUW MAKELAAR IN
AMERSFOORT EN OMSTREKEN

Eline is jouw aangewezen makelaar in zowel Amersfoort als Soest. Een eerlijke en transparante aanpak kenmerken haar. Eline vindt het belangrijk om te luisteren naar haar klanten en haar werkwijze hierop aan te passen. Dit zorgt er namelijk voor dat het maximale resultaat behaald wordt. Of je nu je huis met de beste deal wilt verkopen, of hulp nodig hebt bij de zoektocht naar jouw droomwoning.

Mail Eline: eline.delfos@homi-makelaars.nl

Bel Eline: 06 11104254

foto door: www.collin.pictures
Wat is mijn huis waard check

Gratis waardebepaling voor jouw huis

Twijfel je om te verhuizen? Dan is het fijn om te weten hoe jouw huidige woning in de markt ligt. Met een waardebepaling kom je hier achter. Eline komt graag bij je langs en geeft onderbouwd advies over de marktwaarde, concurrentie en de te verwachten tijd die nodig is om je woning te verkopen. Hierdoor weet je precies of dat verhuizen een goed idee is of niet. En heb je al een nieuwe woning op het oog? Dan geeft Eline je ook daar graag advies over. Zo ben je ervan verzekerd dat je niet teveel betaalt voor jouw nieuwe droomhuis.

Je huis verkopen in Amersfoort

Je huis verkopen is niet iets wat je dagelijks doet. Het is een grote en belangrijke stap in je leven. Hoe fijn zou het dan zijn om tijdens deze fase de juiste hulp en begeleiding te krijgen? Eline staat graag aan je zijde tijdens deze periode. Open-en eerlijkheid staat hierin centraal voor haar. Ze luistert naar je wensen en eisen en stelt aan de hand daarvan een persoonlijk verkoopplan op. Van creatieve campagnes tot aan uitblinkende woningvideo’s: alles voor de beste zichtbaarheid. Want, meer zichtbaarheid zorgt voor meer potentiële kopers, meer biedingen én een hogere verkoopprijs. Kortom: je krijgt de beste deal voor jouw woning!

Marketingteam makelaardij woningpresentatie
45

Vind jouw nieuwe droomwoning in Amersfoort

Ben je op zoek naar jouw nieuwe droomhuis? Ook bij deze zoektocht helpt Eline je graag. Met haar grote netwerk van collega-makelaars is ze altijd als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod. Hierdoor wordt jouw kans op de woningmarkt weer vergroot.

Wil je op de hoogte blijven van ons nieuwste woningaanbod?

Wil je op de hoogte blijven van alle huizen die bij ons in de verkoop komen? Schrijf je dan in voor ons woningzoekende bestand. Door je in te schrijven ontvang je als eerste nieuwe woningen die in de verkoop komen. Nog voordat deze zelfs op Funda staan.

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Meer weten over ons?

Achter Eline staat een ambitieus marketingteam klaar. Ons team is gespecialiseerd op het gebied van advertising in de vastgoedsector. Zij zorgen voor een op maat gemaakte marketingstrategie, waardoor we het beste resultaat voor jouw woning behalen. Benieuwd naar het team dat Eline helpt?

Marketingteam makelaardij