DE OPLOSSING VOOR DE WONINGMARKT

Met Cribb bieden wij een uniek woningaanbod dat nergens anders te koop wordt aangeboden. Wij geven je exclusief toegang tot de woningen van je mede-woningzoekers.

Momenteel zijn er meer dan 260.000 woningzoekenden in Nederland, maar er staan circa 96.000 woningen te koop. Veel van deze woningzoekenden hebben al een eigen woning in het bezit. Dit biedt perspectief. Want wat als je nu al inzicht zou krijgen in de woningen van mensen die net als jij ook graag willen verhuizen? Grote kans dat jouw droomwoning hiertussen zit! Hieruit is Cribb geboren. Dé oplossing voor de woningmarkt.

Uniek woningaanbod

Cribb is een uniek platform waarop leden hun woning te koop aanbieden. Wat hebben deze mensen gemeen? Ze willen allemaal graag verhuizen. Door zelf hun woning aan te bieden op Cribb, krijgen ze toegang tot het exclusieve aanbod en hebben ze meer kans om hun droomhuis te vinden. We horen je denken.. ‘maar ik wil eerst zelf een huis vinden’. Dat begrijpen we. Doordat je Cribb onder begeleiding van ons gebruikt, zorgen wij voor goede ontbindende voorwaarden. Zo laat je bijvoorbeeld in het voorlopige koopcontract opnemen dat jouw woning pas passeert als je zelf een andere woning hebt gekocht. Of je spreekt samen met de kopers een termijn af. Kortom, je loopt als Cribb verkoper geen risico. Je bepaalt zelf de voorwaarden.

Stapje dichter bij jouw nieuwe thuis

Wil jij echt al het mogelijke woningaanbod bekijken? Dan wil je Cribb. Dankzij Cribb zie jij de woningen van mensen die graag willen verhuizen. Zij zijn ook woningzoekende, net als jij, en bieden hun woning aan via Cribb. Cribb is een discreet platform met allemaal gelijkgestemde waarop je alleen het woningaanbod te zien krijgt dat perfect aansluit bij jouw woonwensen.

Ook voor starters

Rectangle

Ben je een starter, huurder of heb je geen koopwoning om aan te bieden? Ook dan biedt Cribb je graag toegang tot hun unieke woningaanbod. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is ons als jouw makelaar! Via ons wordt je dan uitgenodigd voor Cribb.

Persoonlijk woningaanbod

Cribb zorgt ervoor dat je alleen woningen te zien krijgt die passen bij jouw zoekprofiel. In je account voer je je persoonlijke gegevens in en laat je weten aan welke kenmerken jouw droomhuis moet voldoen. Iedere dag kijken we voor je of er nieuw woningaanbod aan Cribb is toegevoegd dat matcht met jouw woonwens. Als dat het geval is, ontvang je een email van ons. Zo loop je niks mis.

Bezichtigingen en biedingen

Wanneer je een woning voorbij ziet komen waar je enthousiast van wordt, vraag je een bezichtiging aan. Dit kan allemaal binnen het platform van Cribb.

Wij kunnen met je mee naar een bezichtiging zodat je goed weet waar je op moet letten. Ook het doen van biedingen loopt via Cribb.

Heb je nog vragen?

Rectangle

Op het moment dat je nog vragen hebt over Cribb, staan wij je natuurlijk graag te woord. Je kan vrijblijvend informatie opvragen door een bericht achter te laten via ons contactformulier.